Elérhetôségei

Budapest 1066 Jókai u. 1.
Mobil: +36-20-911-75-01
E-mail: info@jokaidental.hu
Web: www.jokaidental.hu

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek 8 – 20 óráig, Szombat 8 – 14 óráig

Rendelônkrôl - fogorvosi rendelô Budapest

 

A Jókai Dental fogorvosi rendelôben hiszünk abban, hogy a mosoly a legrövidebb út két ember között, így fontos, hogy fogaink egészségesek és szépek legyenek. Emellett az egészséges és rendezett fogsor nem csak személyes fellépésünk, mindennapjaink meghatározó eleme, hanem egészségünké is. Egy rossz fog káros hatással lehet szervezetünkre, s így nem csak a kezelés, hanem a megelőzés is fontos szempont nálunk.

 

Fogorvosi rendelőnkben szakértelemmel, elhivatottsággal és pácienseink egyéni igényeire odafigyelve végezzük munkánkat.

 

Jókai Dental – A fogas kérdések szakértője.

 

Jókai Dental - Fogorvosi rendelő BudapestJókai utcai fogorvosi rendelőnk Budapest belvárosának egyik legforgalmasabb csomópontján, az Oktogonhoz közel található, így mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. A Jókai Dental fogorvosi rendelő rugalmas nyitva tartással, hétfőtől péntekig reggel 8-tól 21 óráig, szombaton 9-től 16 óráig várja Önt és kedves családját, ha fogászati kezelésre van szükségségük. Fogorvosi rendelőnkben szakmailag felkészült és elhivatott, munkájukban igényes és lelkes fogorvos szakembereink várják volt és leendő pácienseiket.

 

Ha még nem választott magának kezelőorvost, ne tétovázzon, a Jókai Dentál fogászat minőséget, szakértelmet, teljes körű fájdalommentességet és bizalmi alapon nyugvó fogorvosi kezelést garantál Önnek. Ha fogászati problémája megoldásával kapcsolatban bizonytalan lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Ha Ön is azok közé tartozik, akik szoronganak a fogorvosi kezelések miatt, válasszon bennünket, s megtapasztalhatja, milyen igazán jó kezekben lenni, ha fogászati problémákkal küszködik.

 

Szakembereink munkához való hozzáállása, és rendelőnk technikai felszereltsége, modern kialakítása mind garancia arra, hogy Ön a legjobb fogászati szolgáltatásban részesüljön.

Fogorvosi rendelőnkbe érkezvén segítőkész és figyelmes recepciós hölgyek fogják segíteni Önt az adminisztrációban, hangulatos várószobánkban pedig kényelmesen olvashat, vagy akár televíziótis nézhet, amíg a konzultáció, vagy épp kezelése el nem kezdődik.

 

A Jókai Dental fogorvosai a legprofesszionálisabb eszközökkel, és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgoznak, azért hogy Önnek a legmagasabb színvonalú fogászati szolgáltatást nyújthassák. Emellett fogorvosaink arra törekednek, hogy Ön nyugodtan, bizalommal forduljon feléjük, s kezelése végeztével mosolyogva távozhasson tőlük.

Jókai Dental - Fogorvosi rendelő BudapestCélunk, hogy egy helyen, gyorsan és fájdalommentesen képesek legyünk kezelni mindennemű fogászati problémáját. Fogászatunk a szakmai felszerelések fejlődésével lépést tartva modern és professzionális felszereltséggel bír, így rendelkezünk panoráma röntgennel, és kisebb röntgen egységekkel is. Rendelőnkben három fogorvosi kezelőszék található, tehát egy időben több páciens kezelése is végezhető. Fogorvosaink a legmodernebb technikával készült fogászati székekben végzik el a legkülönfélébb fogászati beavatkozásokat.

 

A Jókai Dental rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket, hanem fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátumok beültetését és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedvespácienseinket, így kezelések előtt érdemes azokról honlapunkon, az Akciók menüpontból informálódnia.

Fogorvosi rendelônkrôl készült képek:

 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image2
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image3
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image4
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image5
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image6
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image7
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image8
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image9
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image10
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image11
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image12
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image13
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image14
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image15
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image16
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image17
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image18
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image19

 

Látogasson el a Jókai Dental fogászatra, s győződjön meg saját szemével arról, hogy nálunk a legjobb szakemberek dolgoznak, s rendelőnk jól felszerelt, makulátlan tisztaságú, minden igényt kielégítő módon lett kialakítva azért, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.


Jókai Dental – A fogas kérdések szakértője.


Szeretettel várjuk Önt a Jókai Dental fogorvosi rendelőben!

 

 

Copyright © 2021 budapesti-fogaszatok.hu | Created by: Clicktech Informatika

bezár
gyengénlátóknak