Elérhetôségei

Budapest 1123 Kék golyó utca 6.
Mobil: +36-20-486-79-59
E-mail: info@jokaidental.hu
Web: www.jokaidental.hu

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek 8 – 20 óráig, Szombat 8 – 14 óráig

Déli Dental fogorvosi rendelô Budapest

 

Tudja, mi a közös a szívünkben és az eszünkben? Mindkettő az ajkainkra van utalva.
Bár a szem a lélek tükre, mosolyunk annál is beszédesebb. Nálunk a belső a legfontosabb, s mi igyekszünk hozzájárulni, hogy az a legrövidebb úton ragyoghasson a világra. Bátran, félelmek nélkül, őszintén, egészségesen.

 

Ha szakértelmet és versenyképes árakat keres, számos fogorvosi rendelő közül választhat. De ha a legjobbat keresi, a helyes választás a Déli Dental fogászati rendelő!

 

Merjen szabadon nevetni, bízza ránk mosolyát!

 

http://budapesti-fogaszatok.hu//img/gallery/2013_haifa_dent_fogaszat/2.jpgDéli Dental fogorvosi rendelő – Mosolyban a legjobb - Ésszel, szívvel, szakértelemmel.


Fogorvosi rendelőnket azzal a céllal nyitottuk meg 2011 tavaszán, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlődésével folyamatosan lépést tartó fogorvosi szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek. A Déli Dental fogorvosai a legkiválóbb, legmodernebb technikai felszereltséggel, minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Fogorvos munkatársaink arra törekednek, hogy maximálisan megfeleljenek korunk fogorvosi kihívásainak, s páciensek igényeinek, mind szakmailag, mind emberileg.

 

Ha bizalmával bennünket tisztel meg, biztos lehet benne, szakmájuk iránt elhivatott, professzionális tudást képviselő fogorvosok veszik kezelésbe fogrovsi problémáját. A Déli Dental rendelőjében fogorvosaink arra törekednek, hogy bizalomalapú kezelést nyújtsanak, legyőzzék a fogászati kezelésektől való félelmeket, s pontos, precíz, fájdalommentes, és körültekintő ellátást biztosítsanak, a maximális elégedettség elérésének jegyében.

 

Fogorvosi szakrendelőnk széleskörű fogászati kezeléseket végez. Az általános fogorvosi kezelések mellett számos más szolgáltatást nyújtunk, fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátumok beültetését, mi több, szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk, s haladva a modern kor követelményeivel fogékszerek felhelyezését is vállaljuk. Emellett garantáljuk, hogy fogorvosi problémáját teljes körű érzéstelenítéssel, fájdalommentes kezeléssel, hozzáértéssel, és ami különösen fontos; emberséggel fogjuk kezelni, mert számunkra fontos, hogy elnyerjük és megtartsuk bizalmát.

 

Biztos lehet benne, ha bennünket választ, a legjobb kezekbe kerül, s ha nálunk végezteti fogorvosi kezeléseit, nem lesz többé oka arra, hogy elrejtse mosolyát, vagy félelmekkel küszködjön, ha fogai egészségéről van szó.

 

 

Fogorvosi rendelőnk Budapest központjában, a Déli pályaudvar tőszomszédságában várja volt és leendő pácienseit. Őszintén bízunk benne, hogy szakértelmünk, versenyképes áraink, időről időre felbukkanó akcióink, maximális precizitásunk, orvos-beteg bizalmi kapcsolatán alapuló kezeléseink mellett frekventált helyen való elérhetőségünk miatt is úgy dönt majd, hogy rendszeres fogorvosi kezelésének helyszínéül a Déli Dentalt választja.

 

A Déli Dental fogorvosi rendelőjébe belépve recepciós kisasszonyaink fogadják Önt, akik az adminisztrációban, s felmerülő kérdései megválaszolásában is rendelkezésre állnak.

Kényelmes, modern és minden igényt kielégítő várószobánkban olvashat, vagy akár televíziót is nézhet, amíg a kezelés el nem kezdődik.

 

A legmodernebb fogorvosi berendezésekkel és kiváló alapanyagokkal ellátott fogorvosi rendelőnk mind szakmai, mind kényelmi szempontból ideálisan lett kialakítva annak érdekében, hogy szakorvosaink hatékonyan végezhessék munkájukat úgy, hogy az közben Önnek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.

 

Fogorvosi rendelőnkben három fogorvosi kezelőszék található, tehát egy időben több páciens ezelése is végezhető. Fogorvosaink a legújabb technikával készült fogorvosi székekben végzik a kezeléseket.  Rendelőnk panoráma röntgennel, s külön röntgen egységekkel van felszerelve, melyek segítségével fogászati felvételek készíthetők öt másodpercen belül, amit a fogorvos a kezelőszékeken elhelyezett monitorokon meg is tud nézni, s azonnal ki is tud értékelni.

 

 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image2
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image3
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image4
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image5
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image6
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image7
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image8
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image9
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image10
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image11
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image12
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image13
 • Fogorvosi rendelő - Rendelőnkről - image14

 

Fogorvosi rendelőnkben hosszas várakozás nélkül, garantált minőségű szolgáltatásban lehet része. Ha a Déli Dentalt válassza, a legjobbat választja, s bizalmát profizmussal háláljuk meg.

Szeretettel várja Önt a ragyogó és egészséges mosoly rendíthetetlen elkötelezettje, a Déli Dental fogorvosi rendelő.

 

Déli Dental – Mosolyban a legjobb - Ésszel, szívvel, szakértelemmel. 

Copyright © 2021 budapesti-fogaszatok.hu | Created by: Clicktech Informatika

bezár
gyengénlátóknak